(SEO) Copywriting
(SEO) copywriting: resultaat voorop

Bezoekers aantrekken, vasthouden en converteren tot klanten. Dat is wat (SEO) copywriting van The Content Agency doet. Vanuit een bestaande strategie of op basis van een door ons ontwikkelde strategie maximaliseren we jouw online resultaten. Maar ook offline creëren we content die blijft hangen. Ontdek wat wij kunnen doen.

Wat heb je nodig?
Webcontent

De juiste content voor desktop én mobiel maakt het verschil tussen een passerende lezer en een blijvende klant. Onze (SEO) copywriters weten hoe.

Advertentieteksten

Een pakkende tekst en vormgeving die jouw bedrijf de exposure geeft die het verdient? Maak kennis met onze aanpak en profiteer van onze ervaring.

E-mailcampagnes

Een goede e-mailtekst is een vak apart. Hoe genereer je de meeste clicks en uiteindelijk de hoogste omzet? Onze specialisten helpen je hier graag bij.

Brochureteksten

Van het eerste concept tot het eindproduct verzorgen wij brochures die je merk versterken. Je producten of diensten krijgen de aandacht die ze verdienen.

Scripts

Een script schrijven voor bijvoorbeeld een commercial vergt perfecte timing. Wij leveren scripts die naadloos aansluiten op jouw beeld, achtergrondgeluid en tijdslimiet.

Persberichten

Persberichten die de juiste formule volgen, zorgen dat je bedrijf of actie ook daadwerkelijk onder de aandacht komt. Onze gespecialiseerde (SEO) copywriters beheersen deze discipline.

Wat we doen
(SEO) Copywriting

Nederlandse en Engelse teksten die bezoekers aantrekken en vasthouden. Onze ervaren SEO copywriters zorgen voor sterke, pakkende teksten die bij jouw klanten blijven hangen.

Vertalingen

Bestaande teksten vertalen? Onze gecertificeerde vertalers kunnen van en naar vrijwel elke tekst vertalen. Ontdek de aantrekkelijke tarieven en vergroot jouw bereik wereldwijd.

Contentconsultancy

We kunnen natuurlijk direct aan de slag gaan met een strategie en een contentteam. Of we kunnen eerst samen zitten en kijken wat je echt nodig hebt. Onze consultants denken mee vanuit jouw vraag en budget.

Contentstrategie

(SEO) Copywriting begint met de juiste contentstrategie. Wat wil je bereiken, waarmee, en hoe? Onze strategie stelt doelen en maakt een plan om die doelen te halen.

Contentmanagement

Voor het juist uitvoeren van een contentstrategie is gedegen contentmanagement onmisbaar. Onze contentmanagers zorgen dat elke deadline gehaald wordt en de kwaliteit van het hoogste niveau blijft.

Wat anderen zeggen

We hebben The Content Agency meerdere malen ingeschakeld voor copywrite klussen. Vaak kwamen die op het laatste moment en moest er snel opgeleverd worden, maar eisten we wel een kwalitatief hoogwaardig stuk. Hij bleek elke keer de juiste keuze: verstand van zaken, goed inlevingsvermogen in de materie en kennis van de doelgroep, en bovenal: to the point en creatief. Would hire again!

gert
Gert-Jan Lasterie Director Business Development

Marek is a talented copywriter and editor capable of putting your products, services and company in writing, while appealing to a variety of consumers. Skilled in both Dutch and English, he is the wordsmith who can provide you texts for various media.

Joey
Joey van Ommen VP of Product

In de zeer competitieve markt waarin wij opereren, is het belangrijk dat elke uiting eruit springt en direct voor resultaat zorgt. Dankzij The Content Agency, al jaren onze partner voor zowel het managen van onze in-house contentafdeling als het produceren van Engelstalige content, kunnen we erop rekenen dat bij elk project maximaal resultaat behaald wordt.

eric
Eric Roskamp CMO
Neem contact op

Direct een offerte aanvragen of eerst een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op.

Neem contact op